Szobor vásárlás

Régi szobor felvásárlás

Régi szobrok felvásárlása azonnali készpénzfizetéssel. Kiemelten magas áron vásárolunk régi bronz szobrokat, réz szobrot, fa szobrokat. Különösen keresett szobrok a jelzett, régi bronz szobrok, réz szobrok. Ajánlatkérő menüpontunkon keresztül, egy egyszerű űrlapon beküldheti nekünk eladni kívánt szobrát, ezután mi keresni fogjuk Önt, hogy milyen árat tudunk fizetni.

Régi szobrok

A régi szobrok készülhetnek bronzból, ezüstből vagy más fémből ami meghatározza értéküket. Ha Önnek otthon porosodik, esetleg hagyatékból vagy lomtalanításból előkerült régi szobra van, amit értékesíteni szeretne, ne habozzon kereni minket. Ha szeretné, hogy olyan helyre kerüljön régi hagyatéka, ahol megbecsülik, nálunk a legjobb helyen jár. Nem csak kereskedőként, gyűjtőként is keressük a régi szobrokat, porcelánokat és festményeket.

Amit nem veszünk meg

A szobrok esetében fontos, hogy a szobor tényleg régi legyen. Ritkán vásárolunk új szobrokat, kivéve ha valamilyen nemes fémből készültek. Súlyosan sérült, vagy nagyon hiányos szobrokat szintén nem áll módunkban megvásárolni. Valamint a fából készült szobrok esetén is fontos, hogy csak és kizárólag régi, antik darabokat vásárolunk.